Hautauspalvelut

Luotettavaa ja asiakaslähtöistä hautaus- ja kukka-alan osaamista jo vuodesta 1976. Palvelemme hautaus- ja kukkatilausasioissa koko Ylä-Karjalan alueella ja tarvittaessa myös muilla paikkakunnilla. Hoidamme kaikki hautaukseen liittyvät järjestelyt omaisten puolesta ja omaisten toiveita kunnioittaen. Meiltä löytyy monipuolinen valikoima erilaisia kangas- ja puuarkkuja sekä uurnia. Palveluihimme kuuluvat myös vainajien siirtokuljetukset ja saattueajot.

Hoidamme tarvittaessa käytännön järjestelyt yhteistyössä eri seurakuntien kanssa. Teemme yhteistyötä myös eri pitopalveluyritysten kanssa muistotilaisuuksien järjestämisessä. Kauttamme myös perunkirjoitusten sekä lehti-ilmoitusten suunnittelu ja välitys.

Välitämme Kivilähde Kaavinkiven hautakivet. Suunnittelemme omaisten toiveiden mukaiset hautamuistomerkit Kivilähde Kaavinkiven suunnitteleman 3-D Designer ohjelman avulla, jolloin luonnos tulevasta muistomerkistä on heti asiakkaan nähtävillä kolmiulotteisena kuvana. Kauttamme voi tilata myös kaiverrukset, uudelleenkultaukset ja -hopeoinnit sekä hautakiven puhdistukset ja oikaisut.

Sidomme ammattitaidolla persoonalliset, kauniit hautakimput, kukkalaitteet, seppeleet ja arkunkoristeet, suosimme ekologisuutta ja luonnonmateriaalia. Erilaisia mallivaihtoehtoja löytyy surusidonta-valikosta. Sidomme myös kimput ja asetelmat kappeliin ja muistotilaisuuteen.

Linkkejä yhteistyökumppaneidemme sivuille